Creative and connecting

Door mijn intuïtieve kracht en persoonlijke benadering kan ik de woonwensen van anderen goed vertalen in een passend plan.

Het belangrijkste van dit vak is dat je mee kan denken met je opdrachtgever. Met als ultiem resultaat een stijlvolle leefomgeving die naadloos aansluit bij de wensen.

About

Mijn naam is Carla Gerritsen, eigenaar van Studio Casco Interiors.

Ik heb altijd interesse gehad in interieur, styling en design. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de zakelijke markt merkte ik dat ik mijn creativiteit, zorgzaamheid en verbindende kwaliteiten wilde inzetten om van iemands huis een thuis te maken waar gevoel en functie in harmonie zijn.

Met oog voor detail en mijn gevoel voor kleuren en materialen wil ik interieurs creëren die aansluiten bij de wensen en persoonlijkheid van mijn opdrachtgever. Door persoonlijk contact en mij in te leven in jouw specifieke wensen en behoeftes creëren we de perfecte balans tussen persoonlijk, eigentijds en stijlvol interieur.

Ik ben creatief, perfectionistisch, ondernemend en ga altijd voor de allerhoogste kwaliteit. Ik adviseer en realiseer jouw droom leefomgeving. Daarbij houd ik rekening met het geheel waarin alles uiteindelijk met elkaar samenvalt.

In stylingsvaktermen betekent casco lege ruimte, die naar eigen inzicht in te vullen is. Van lege ruimtes creëer ik een sfeervolle, veilige en gezellige basis. Dat is ook een van de belangrijkste dingen die ik mijn zoon Scott mee wil geven. De naam Studio Casco is een samenvoeging van onze namen.

studiocasco.interiors

Copyright © 2020 Studio Casco Interiors | Design & Fotografie door Chiela. | Privacy policy