Creative and connecting

Door onze intuïtieve krachten en persoonlijke benadering kunnen wij de wensen van onze opdrachtgevers goed vertalen in een passend plan.

Het belangrijkste van dit vak is het meedenken met de opdrachtgever. Met als ultiem resultaat een stijlvol, sfeervol en een persoonlijke inrichting die naadloos aansluit bij de wensen.

About

In 2019 hebben Carla & Liselotte besloten om hun krachten te bundelen en samen verder te gaan onder Studio Casco Interiors. Carla & Liselotte delen dezelfde passie voor interieur… met oog voor grote lijnen en details ontzorgen zij hun klanten van A tot Z.

Carla & Liselotte hechten veel waarde aan balans, rust en warmte. Dit geven zij hun klanten, zowel particulier als zakelijk mee bij ieder project dat zij opleveren.

Met oog voor detail en een verfijnd gevoel voor kleuren, materialen en vormen creëren zij interieurs waar gevoel en functie in harmonie zijn.

Door persoonlijk contact en ons in te leven in jouw specifieke wensen en behoeftes creëren we de perfecte balans tussen persoonlijk, eigentijds en stijlvol interieur. Daarbij houden wij rekening met het geheel waarin alles uiteindelijk met elkaar samenvalt.

Als team helpen wij onze opdrachtgevers met de verkoop en verhuur van woningen en vastgoedobjecten. Wij zijn gespecialiseerd in het (tijdelijk) meubileren en stylen en daarnaast geven we interieuradvies. Wij geloven dat elk project persoonlijk is en met een eigen doel. Wij begeleiden, adviseren en ondersteunen bij elk uniek project.

In stylingsvaktermen betekent casco lege ruimte, die naar eigen inzicht in te vullen is. Van lege ruimtes creëren wij een sfeervolle, persoonlijk en eigentijdse basis. Studio Casco laat jou op een eigen manier zien hoe aan een ruimte sfeer en persoonlijkheid kan worden gegeven. 

Copyright © 2020 Studio Casco Interiors | Design & Fotografie door Chiela. | Privacy policy