Creative and connecting

Door onze intuïtieve krachten en persoonlijke benadering kunnen wij de wensen van onze opdrachtgevers goed vertalen in een passend plan.

Het belangrijkste van dit vak is dat je mee kan denken met je opdrachtgever. Met als ultiem resultaat een stijlvol, sfeervol en een persoonlijke inrichting die naadloos aansluit bij de wensen.

About

Carla Gerritsen & Liselotte Filippo, beide eigenaar van Studio Casco Interiors. 

Allebei komen we uit de zakelijke markt. De ene uit de modebranche en de ander uit de beautybranche. Interieur liep altijd als een rode draad door ons levens. Wij willen onze creativiteit, zorgzaamheid en verbindende kwaliteiten gaan inzetten.

Met oog voor detail en verfijnde gevoel voor kleuren, materialen en vormen willen wij interieurs creëren waar gevoel en functie in harmonie zijn.

Door persoonlijk contact en ons in te leven in jouw specifieke wensen en behoeftes creëren we de perfecte balans tussen persoonlijk, eigentijds en stijlvol interieur. Daarbij houden wij rekening met het geheel waarin alles uiteindelijk met elkaar samenvalt.

Als team helpen wij onze opdrachtgevers met de verkoop en verhuur van woningen en vastgoedobjecten. Wij zijn gespecialiseerd in het (tijdelijk) meubileren en stylen en daarnaast geven we interieuradvies. Wij geloven dat elk project persoonlijk is en met een eigen doel. Wij begeleiden, adviseren en ondersteunen bij elk uniek project.

In stylingsvaktermen betekent casco lege ruimte, die naar eigen inzicht in te vullen is. Van lege ruimtes creëren wij een sfeervolle, persoonlijk en eigentijdse basis. Studio Casco laat jou op een eigen manier zien hoe we tezamen een ruimte sfeer en persoonlijkheid geven. Dit doen we door te werken met kleuren, de styling van meubels en de plaatsing van de juiste accessoires.

Copyright © 2020 Studio Casco Interiors | Design & Fotografie door Chiela. | Privacy policy