Vastgoed
styling

Wil je het optimale uit de verkoop of verhuur van jouw woning of vastgoedproject halen? Studio Casco Interiors is gespecialiseerd in het meubileren en stylen van woningen en vastgoedprojecten voor de verkoop en verhuur.  

Wij zorgen ervoor dat jouw woning of vastgoed object neutraal en aantrekkelijk voor een zo groot mogelijke doelgroep wordt gepresenteerd.

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling is dé manier om jouw potentiële koper te overtuigen van jouw woning!

Werkwijze vastgoedstyling

  • Persoonlijk intakegesprek bij jou thuis

  • Wij sturen jou een vrijblijvende offerte en maken een plan van aanpak. 

  • Wanneer je akkoord bent met de offerte, plannen we een datum voor de restyling van jouw woning. 

  • Wij komen bij jou thuis om jouwoning te restylen voor de verkoop. Hiervoor gebruiken wij jouw eigen meubels en accessoires óf een afgesproken en samengesteld accessoires pakket.

Vastgoedstyling met accessoirepakket

Wat zijn de pluspunten van jouw woning? Wat zijn de mogelijkheden? Dat zullen wij benadrukken met onze styling met extra accessoires binnen een afgesproken budget.

De eerste interesse in jouw woning wordt gewekt door het bekijken van de online fotoreportage. Dan wil je natuurlijk dat jouw woning er opvallend mooi uitziet en boven het aanbod uitspringt, waardoor je de meeste geïnteresseerden naar jouw woning trekt. Door middel van vastgoedstyling kan je dit realiseren en hier kunnen wij jou bij helpen.

Met onze woningstyling, slimme verkoop-opstelling en hands-on mentaliteit maken wij jouw huis aantrekkelijk voor een groter publiek.                            

Andere wensen?

Heb je andere wensen dan bovenstaande pakketten? Dan is het uiteraard ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Studio Casco Interiors staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid, persoonlijkheid en kwaliteit en is op de hoogte van de laatste trends en musthaves op interieurgebied.

Copyright © 2020 Studio Casco Interiors | Design & Fotografie door Chiela.